Şehit İsa İpek İlkokulu

WEB https://sehitisaipekilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AYDINLAR MAH. 49076 SK. NO 12 SEYHAN / ADANA
VİZYON : EĞİTİM ÖĞRETİM DE KALİTESİ VE BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE FARK YARATAN SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.
MİSYON : MUTLU, ÖZGÜVENLİ, BAŞARILI, İLKELİ, DUYARLI, AÇIK FİKİRLİ, ARAŞTIRAN-SORGULAYAN, İLETİŞİM BECERİLERİ GELİŞMİŞ, ÖĞRENMEYE VE YENİLİKLERE AÇIK, ENTELEKTÜEL, ÖZ DEĞERLENDİRME YAPABİLEN, İŞ BİRLİĞİNE YATKIN, YARATICI VE ELEŞTİREL DÜŞÜNEN, AKILCI, CESARETLİ,ÇOK YÖNLÜ, ULUSAL KÜLTÜRÜNÜ ÖZÜMSEMİŞ, AYNI ZAMANDA KÜRESEL BAKIŞ AÇISINA SAHİP BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İLKOKUL (NORMAL EĞİTİM) / OKUL ÖNCESİ (İKİLİ EĞİTİM)
Saatler : OKUL DERS SAATİ BAŞLAMA 8:40 , BİTİŞ 14:30
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSLERİ, YEŞİLEVLER 5
Yerleşim Yeri : AYDINLAR MAH.76049 SOKAK NO12,SEYHAN ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlkokul Fiziksel Etkinlik Talimatı (İ.F.E.T.) kapsamında 1- Fasulye Torbası Atma Oyunu 2- Puanlı Hedef Oyunu 3- Çemberle İşbirliği Oyunu 4- Bovling Oyunu 5- Çift Ayak Atlama Oyunu okul turnuvaları.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Adana Okuyor Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Okul Sağlığı Projesi, Sıfır Atık Projesi, E-twinning Geleneksel Oyunlarımı Oynuyorum Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Yabancı (Çocukların Eğitimi)